NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Despre noi

Magazinul www.mercerieromania.ro apartine firmei Daiki Design / Vânzător – DAIKI DESIGN  SRL, persoană juridică română, cu sediul social situat în București, Calea Grivitei nr 83, etaj 1, Sector 1, având nr. de înregistrare în Registrul Comerțului J40/2994/2007, C.U.I. 21085395, atribut fiscal RO și conturile bancare având următoarele coduri IBAN RO16BTRL04501202902313XX deschis la Banca Transilvania.

PRYM este cea mai veche companie deţinută de o familie şi este cunoscută de aproape 400 de ani pentru produse de cea mai bună calitate, începând de la ace de cusut, până la componente electro- mecanice.

Înainte de jumătatea secolului al 19-lea, inventatorii se străduiau să găsească modalitatea cea mai bună de fixare-prindere a capselor. Mai bine de 100 de cereri de patentări-autorizaţii au fost înaintate, dar nici una dintre ele nu a avut un răspuns pozitiv. Într-un final, Hans Friedrich Prym a venit cu ideea de a insera o sârmă din bronz inoxidabil în formă de arc dublu elastic în partea de sus a capsei. Au trecut o sută de ani de atunci şi încă se mai foloseşte acest sistem.

În zilele noastre grupul PRYM are mai mult de 3.300 de angajați în întreaga lume, şi încă îşi are sediul în oraşul Stolberg din regiunea Renania, Germania, un oraș la granița cu Belgia și Țările de Jos.

Grupul PRYM este alcătuit din trei divizii separate:

  • Prym Consumer este un furnizor-lider global de produse creative de cusut și brodat, precum și accesorii de modă.
  • Prym Fashion este un furnizor mondial de accesorii pentru industria de confecții și textile.
  • Inovan oferă soluții inovatoare, de înaltă calitate, în domeniul tehnologiei de suprafață și mecatronicii, precum și elemente de fixare și componente mecanice de precizie.

În prezent grupul PRYM  are sucursale pe toate continentele, iar în 6 Mai 2004 a fost inaugurată Prym Fashion şi în România. PRYM FASHION ROMÂNIA oferă un pachet special de servicii, personalizate pentru diferite segmente de piaţă.

Magazinul online www.mercerieromania.ro aduce în România produsele creative ale diviziei PRYM CONSUMER adresate clienților finali, precum și micilor mercerii și afaceri individuale.